Renault merknieuws

DE NIEUWE RENAULT SCENIC, BIJ WWW.IKWILJERENAULTKOPEN.NL

WWW.IKWILJERENAULTKOPEN.NL

 

Hier gaat de toekomstige Renault Scénic!

 
 
Renault had zich de aanloop naar Genève heel anders voorgesteld. De twee studies moesten pas tijdens de show zorgen voor een Frans feestje, niet eerder. Helaas, na de Captur duikt ook de andere concept vroegtijdig op. Dit is de R-Space, een voorbode van de toekomstige Scénic.
 
 
WWW.IKWILJERENAULTKOPEN.NL KOOPT VANDAAG NOG UW RENAULT.
 
\"\"

Wie de automobielgeschiedenis, en die van Renault in het bijzonder, een beetje kent weet dat Renault één van de pioniers is van de MPV. De Espace kwam nagenoeg gelijk met de Chrysler Voyager. De Renault Espace werd meteen een doorslaand succes. Daarna maakten de Fransen furore met de Scénic en de Grand Scénic. Nog steeds doen deze twee het goed. Tussendoor had Renault nog de Avantime en daar heeft de R-Space het meeste van weg. De Avantime was zijn tijd wellicht iets te ver vooruit en genoot daardoor weinig aftrek en ook de R-Space zal misschien eenzelfde lot ondergaan indien het nu op de markt zou komen. Dat doet het niet, want de vormgeving vertoont nog nadrukkelijk kenmerken van een studie.

 
 
Scénic
Renault wil met de R-Space aantonen hoe de Scénic er over x-aantal jaren uit zou kunnen zien. En zoals te zien is zijn die een stuk minder MPV-achtig dan nu het geval is. Klassieke MPV’s zijn namelijk niet meer zo hip als voorheen dus heeft Renault stijlkenmerken van een coupé in de R-Space verwerkt: zeer vlakke voorruit, sterk afdalende daklijn, brede heupen. Dit komt vast de binnenruimte niet ten goede, maar dat is voor nu even van latere zorg. Eerst maar eens de aandacht opeisen. En dat zal Renault zeker doen wanneer ze alles van de R-Space in Genève bekendmaken. Dikke kans dat dit overigens eerder is, zoals dat ook ging bij de gelekte Captur
 
 
CONTANT GELD BIJ WWW.IKWILJERENAULTKOPEN.NL

WWW.IKWILJERENAULTKOPEN.NL ZAG DE NIEUWE RENAULT CAPTUR!

WWW.IKWILJERENAULTKOPEN.NL ZAG DIE NIEUWE RENAULT !

 

En hij heet Renault Captur!

 
De mysterieuze studie van Renault die wij begin deze week bij toeval tegen het lijf liepen – en daarmee een wereldprimeur in handen hadden – heet Captur. De 2-deurs crossover is één van de twee concepts die Renault zal laten zien tijdens de Autosalon van Genève.
UW OUDE RENAULT VERKOPEN?
 
\"\"
Met de Captur luidt de tweede fase in van Renault als fabrikant waar de klant annex persoon centraal staat. \"People centric\" noemt Renault dit waarbij toekomstige modellen van het Franse merk volledig zijn ontwikkeld rondom een bepaald type automobilist. Met de DeZir gaf Renault daar voor het eerst gestalte aan. Daarnaast was de coupéstudie een voorbode van wat we over een aantal jaar kunnen verwachten van Renault qua design. De Captur is dat ook en staat al wat dichterbij de werkelijkheid. “Het betreft een tweedeurs crossover dat zich richt op jonge stellen welke de wereld wil gaan verkennen. Deze bevatten een no-nonsense mentaliteit, voelen zich sexy en hebben tegelijkertijd gevoel voor sensualiteit”. Om eerlijk te zijn klinkt dit behoorlijk tegenstrijdig. Maar goed, het is niet de eerste keer dat artistieke zaken nogal merkwaardig worden omschreven. De ‘artiest’ die verantwoordelijk is voor de Renault Captur is Laurens van den Acker, de Nederlander die al weer enige tijd geleden overkwam van Mazda en ook zijn handtekening zette onder de DeZir.

Mengelmoes
De Captur heeft dezelfde voorkant met de nieuwe merkidentiteit die met de
DeZir werd geïntroduceerd. Maar ten opzichte van de coupéstudie is de Captur niet alleen een emotionele, maar ook een praktische, multifunctionele auto. Als de ‘hardtop´ wordt verwijderd verschijnt er een carbon constructie. Zo kan de Captur omgetoverd worden van coupé naar cabriolet en van een stadsauto naar een all-terrain. Vleugelportieren en 22 inch wielen met zwarte en witte velgen waarvan het motief op de zijkanten ervan doorloopt, benadrukken het sportieve karakter van de auto.

Zweven
Het interieur is hoofdzakelijk oranje en heeft fluorescerende accenten “Thema’s die me inspireerden zoals het menselijke lichaam, outdoor sporten en ook het stedelijke karakter vormden voor mij de inspiratiebronnen”, verklaart Kana Watanabe. Het interieur van de Captur is tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en gezellig, claimt hij. Zo zijn bijvoorbeeld de stoelen gekoppeld aan de middenconsole, waardoor ze lijken te zweven. Het interieur is überhaupt strak. Nutteloze apparatuur is zoveel mogelijk weggelaten en door gebruik te maken van innovatieve materialen kon met licht en perspectief worden gespeeld. Middenconsole, de portierpanelen en het dashboard zijn vervaardigd uit doorzichtig materiaal en ogen daarmee als een ‘tweede huid’. “Het interieur is ontworpen rondom dit netwerk van elastische vezels die doen denken aan de zeilwereld of de bergsport. Ze geven een bepaald ritme aan het interieur door grafische en lichtgevende effecten en versterken daarmee de dynamiek aan de auto. Daarnaast maken ze het interieur luchtiger”, verduidelijkt Magali Gouraud-Borgers, de persoon achter het interieur van de Captur.
Visio
Dat de Captur niet alleen een showauto is en wel degelijk kan rijden hebben we
met eigen ogen gezien. De voortstuwing wordt verzorgd door een nog in ontwikkeling zijne twin-turbo 1.6 dCi welke 160 pk en 380 Nm aan koppel heeft. Renault heeft de dieselmotor gekoppeld aan een EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling. Mede hierdoor bedraagt de CO2-uitstoot beperkt tot 99 gram per kilometer. Nieuw is het zogenoemde Visio-systeem, een innovatie bestaande uit een camera die bovenin de voorruit is ingebouwd en via een beeldscherm de omgeving uitvergroot weergeeft wat een rustiger, veiliger en comfortabeler manier van rijden zou opleveren volgens de fabrikant.

DE NIEUWE RENAULT TWIZY: WWW.IKWILJERENAULTKOPEN.NL

De nieuwe Renault Twizy: Nu vanaf 6.900,-
 
De nieuwe Renault Twizy is op de markt. Ook heeft Renault de vanafprijs bekend gemaakt. Het kleine, elektrische stadsautootje heeft op honderd euro na een starttarief van zeven mille. Daarmee houdt Renault woord dat de Twizy niet veel meer zou kosten dan een scooter.
 
 
UW OUDE MODELLEN RENAULT VERKOPEN ?        WWW.IKWILJERENAULTKOPEN.NL
 
 
\"\"

De vanafprijs betreft een Europese richtprijs; de Nederlandse prijs kan hiervan nog afwijken door onder andere belastingwetten. Of en hoeveel de door ons minimaal te moeten betalen prijs voor de Twizy hierdoor hoger wordt kan Renault Nederland nog niet zeggen. Bij het aanschaffen van de Twizy bedragen de bijkomende kosten in ieder geval 45 euro per maand voor het leasen van het accupakket, een leaseconstructie die de importeur ook hanteert bij hun andere elektrische modellen, de Kangoo Z.E. en Fluence Z.E.

WWW.IKWILJERENAULTKOPEN.NL

3,5 uur
Voor stedelingen die tevens werkzaam zijn in hun woonplaats zou de Renault Twizy een ideaal vervoersmiddel zijn. Het elektrische karretje meet nog geen tweeënhalve meter in lengte, is nauwelijks breder dan een 125 cc scooter en heeft een zeer kleine draaicirkel van 3,4 meter. Manoeuvreren en parkeren in kleine ruimtes zou zodoende een peulenschil moeten zijn. Een 20 pk sterke elektromotor zorgt voor de voortstuwing en kan de Twizy een topsnelheid van 75 km/h geven. De actieradius ligt op maximaal 115 kilometer, maar rij je veelal met z’n tweëen – door achter elkaar plaats te nemen – dan kom je minder ver. Ook de rijstijl is bepalend voor de maximaal af te leggen afstand. Kwestie van bij aankomst op kantoor en bij thuiskomst de stekker van de Twizy in het stopcontact steken en 3,5 uur later (bij volledig lege batterijen) kan hij er weer even tegenaan

 
 
 
CONTANT GELD VOOR UW RENAULT ?        WWW.IKWILJERENAULTKOPEN.NL

WWW.IKWILJERENAULTKOPEN.NL OVER DE RENAULT MONACO GP

Renault Monaco GP wegens succes verlengd

 
Ook dit jaar neemt Renault een Monaco GP-editie mee naar Genève. De vorige keer met de Laguna Coupé Monaco GP, de aankomende show op basis van de Mégane Coupé en Mégane RS.
 
 
Het recept van Renault’s label Monaco GP is bekend. Als donoruitvoering voor de Mégane Coupé Monaco GP dient de Dynamique. Daaraan toegevoegd zijn parkeersensoren, elektrisch inklapbare spiegels, speciale stoelbekleding met daarin het Monaco-logo geborduurd, met wit afgelakte accenten en een plaquette met daarop het serienummer. Waar het Monaco GP-pakket vooral om bekend staat is uiterlijk vertoon dat met sportieve GT-bumpers, skirts en 17 inch lichtmalen is ingevuld. Motorisch is er in ons land keus uit drie krachtbronnen, twee benzinemotoren (130 en 180 pk TCe) en één diesel (110 pk dCi).
 
 
RENAULT VERKOPEN ?    WWW.IKWILJERENAULTKOPEN.NL
 
Mégane RS
De Monaco GP-editie is er tevens met als basis de Renault Mégane RS. Daar wordt de 250 pk sterke Fransoos niet sneller van, maar wel rijker aangekleed met lederen sportstoelen, speciale stiksels, een verwarmbaar stuurwiel dat tevens elektrisch is te verstellen en 18 inch wielen met het wieldesign “Keza”.
 

NIEUWE RADIO CAMPAGNES OP WWW.AUTOINKOOP.NL

AUTOINKOOP.NL START MET NIEUWE RADIO CAMPAGNES

 

WWW.IKWILJERENAULTKOPEN.NL

Vandaag hebben wij van Autoinkoop.nl voor 1 jaar contracten afgesloten met Radio Rijnmond en met Radio MegastadFm , voor het uitzenden van radio reclame spots.

Deze radio spots zijn ingesproken door Nationale postcode loterijman Gaston Starreveld.

WWW.IKWILJERENAULTKOPEN.NL

Vanaf s\\\'morgens 07.00 uur t/m 19.00 uur op de hele en halve uren zijn de spots als eerste in het reclame blok te beluisteren.

Uiteraard zijn deze radio zenders ook te beluisteren via het internet.

Bij elkaar worden er dit jaar een kleine 20.000 spots uitgezonden.

Bij Autoinkoop.nl is het Binnen 10 Minuten Contant Geld voor uw auto. Op dit moment draaien er al meer dan 100 websites, en ook daar zijn we druk mee bezig om dit aantal dit jaar te laten groeien tot minimal. 200 web sites.


CONTANT GELD VOOR UW AUTO ?    WWW.IKWILJERENAULTKOPEN.NL

NIEUWE LAGUNA DCI OP WWW.IKWILJERENAULTKOPEN.NL

20 Bijtelling voor de nieuwe Renault Laguna !
 
Een van de grootste ontwikkelingen van het afgelopen jaar zijn de aantrekkelijke D-modellen. Ook Renault kan niet achter blijven op zijn concurenten en komt met de Laguna DCI 110 op de markt.
 De onthulling van de nieuwe Laguna zal volgende week plaatsvinden op de Autorai 2011
 
        UW RENAULT VERKOPEN ?        WWW.IKWILJERENAULTKOPEN.NL
 
 
\"\"
Renault Nederland pakt flink uit op AutoRAI 2011. Naast de in Geneve voor het eerst getoonde en spectaculaire concepts R-Space en Captur wordt de beursstand gevuld met de vier Z.E. modellen die Renault rijk is. Ook aanwezig zijn de Gordini’s en natuurlijk het reguliere gamma.
 
            CONTANT GELD VOOR UW RENAULT ?        WWW.IKWILJERENAULTKOPEN.NL
 
 
Laguna
Belangrijkste nieuws van Renault vanuit Amsterdam RAI is de Laguna voorzien van een extra zuinige en 110 pk sterke dCi-dieselmotor. Daarvan is nu al bekend gemaakt dat hij in de bijtellingcategorie van 20% valt. Voor nu wil Renault het hier bij laten. Wat de fiscaal aantrekkelijke Laguna allemaal kan wordt tijdens de officiële onthulling bekend gemaakt.
 
 
 
SNELSTE MANIER VOOR VERKOOP RENAULT !!            WWW.IKWILJERENAULTKOPEN.NL

Wilt u snel uw Renault verkopen?

U kunt snel uw Renault verkopen door uw kenteken in te vullen in de onderstaande kentekenplaat. Zo kunt u sneller uw Renault verkopen doordat u minder velden in het formulier met aanvullende informatie hoeft in te vullen.


Verkoop hier uw Renault type

Een greep uit de Renault auto's die Renault verkopen van u kan inkopen.Jan Ligthartstraat 3a-9a, 3083 AL Rotterdam - Zuid  Tel.: 010-4845508  Fax: 010-4841604  E-mail:
Voor onze buitenlandse aanbieders. Tel.: 0031-10-4845508 of 0031-653-206719